Nieuws

Programma 2023 bekend

Zomerfestival gasten opgelet! Op deze site wordt vanaf nu het Zomerfestival Voerendaal programma 2023 per dag verder aangevuld!! Klik op de links om je tickets te bestellen voor waar dat nodig is. Vanaf 13 mei wordt de gedrukte krant huis-aan-huis bezorgd in de gemeente Voerendaal, Simpelveld en delen van Heerlen en daarnaast liggen ze bij de diverse ondernemers in Voerendaal. Hier kun je ze dus ook al ophalen als je dat wilt of download de krant hier.

Zomerfestival Voerendaal, een festival waar onze culturele trots van zich laat horen, jong en oud mee komt genieten, verrassende ontmoetingen ontstaan tussen amateurs en professionals en bijzondere plekjes samen (her)ontdekt worden.

Tien dagen lang één of meerdere evenementen per dag. Concerten, wandelingen, wisselende locaties, heel veel verenigingen, kunst, lezingen en films. Muziek, lekker eten en drinken, poëzie, toneel, de fair en een educatieproject voor de jeugd. Met andere woorden cultuur waar je hart een sprongetje van maakt.

Als opening op vrijdag 2 juni geniet je van een vierluik aan bijzondere ervaringen in en rond de Kunradersteengroeve. Op zondag 4 juni kun je mee komen swingen tijdens het openluchtconcert van Swing-a-Dilla in de tuin van het klooster en museum De Schat van Simpelveld. Op maandag 5 juni strijkt Jo Ortmans en ‘zijn geheim’ lezing neer op het Laurentiusplein en heb je de primeur met de preview van de film ‘Broertje is verdwaald’ over Léon Wesley door filmmaker Bart Hölscher. Cruise mee op de Love Boot van de Burgerij Klimmen op dinsdag 6 juni, gezelligheid verzekerd! Proef het kleine geluk, een zomers diner door Chef Henk met culturele verrassingen, is na het grote succes van vorig jaar dit jaar te vinden in het gehucht Craubeek op donderdag 8 juni. Fiesta Mexicana bij Grandcafé Klumme, compleet met Mariachi muzikanten, op zaterdag 10 juni. En nog zoveel meer!!

Zomerfestival Voerendaal hoopt dat jullie er weer bij zijn! Blok die agenda dus maar vast van 2 t/m 11 juni 2023!

info@zomerfestivalvoerendaal.nl

www.zomerfestivalvoerendaal.nl

KvK 86325345