Zomerfestival Open Air
Schutteheiweg 12 • Klimmen
19.00 - 22.30 uur
€ 5,50 excl reserveringskosten van € 0,79 per ticket

Het Zomerfestival Voerendaal 2022 opent met een Open Air festival inspired by Poppodium Nieuwe Nor – eveneens een IBA project – in samenwerking met Broederschap Sint Sebastianus Klimmen. Op de mainstage optredens van A Minor Problem en Buzzard’s Brew, op het Muziekcollectief Voerendaal podium optredens van The Hawks en Small Town Rejects. De langst ingeschreven band bij het collectief – The Hawks – bijten de spits af om 19.30 uur met muziek van de sixties & more. Gevolgd door A Minor Problem om 20.15 uur. De band maakt een cross-over van poppunk, post-punk en indie, met een vleugje folk en hier en daar een hardcore nummer. Draai je weer om en geniet van Small Town Rejects om 21.00 uur met hun countryrock. Als afsluiter om 21.45 uur Buzzard’s Brew, de zeskoppige disco pop/funk band uit Nederland. Funky arrangementen, gestapeld met moderne koperblazers en nostalgische synthesizers. Terug naar de jaren 80, maar met een modern tintje. Een absoluut wervelende Zomerfestival mix die je moet meemaken!

De naam van het evenement met een knipoog naar de Open Club Klimmen, in de IBA bus kun je meer informatie over dit project bekijken. Het festival terrein wordt aangekleed met een foodtruck van Wat maak je menu? en een drankbuffet verzorgd door Broederschap Sint Sebastianus Klimmen.

Voor deze supercoole opening gaan we uit van prachtig weer, maar mocht dat onverhoopt niet zo zijn, neem je poncho mee, voor het echte festival gevoel! Parkeren kan in de omliggende straten, maar kom vooral te voet of op de fiets. 

Download hier het huisreglement voor dit evenement.

info@zomerfestivalvoerendaal.nl

www.zomerfestivalvoerendaal.nl

KvK 86325345