Wie God in Frankriek
Buitenverblijf Huiskenshof • Putweg 45a • Klimmen
14.30 - 16.30 uur
Concert inclusief kaastasje € 12,50 per persoon, excl reserveringskosten van € 0,79 per ticket

Eerste Pinksterdag

Wat Matthijs van Nieuwkerk kan, kunnen wij natuurlijk ook. Een heerlijk concert met Franse chansons van Cent Mille Chansons – Honderdduizend Liedjes. Over liefde, vriendschap en ‘la belle vie’. Maar ook over eenzaamheid, diep verdriet en ‘la passion’. Gezongen in een taal met de mooiste melodieën, harmonieën, poëzie en timbre. Zangeres Ghislaine Mommer en pianist Clemens Hoffman hebben vanuit hun hart en muzikale voorkeur een selectie gemaakt uit het immense aanbod van prachtige Franse chansons van onder andere Jacques Brel, Edith Piaf, Charles Aznavour, Anne Marie David en Michel Legrand. Met een ‘touche de nouvelle vague’, want ook eigen geschreven chansons staan op het programma!

Voor elke gast een tasje met drie Franse kaasjes en toast van Het Kaeshuys, eet & kadowinkel. Neem je eigen stoel, kussentje, deken en drankjes mee en neem plaats in het gras van de tuin van het Bakhuis van Buitenverblijf Huiskenshof. Aangezien er kinderen spelen in de tuin, gelieve geen glaswerk mee te nemen.

Parkeren kan op de door de verkeersregelaars aangegeven plekken, maar kom vooral te voet of op de fiets. In het geval van aanhoudende regen wordt het evenement verplaatst naar Grandcafé Klumme (Klimmenderstraat 8, Klimmen).

info@zomerfestivalvoerendaal.nl

www.zomerfestivalvoerendaal.nl

KvK 86325345