Proef het kleine geluk
Voor het kapelletje • Winthagen • Voerendaal
18.30 - 23.00 uur
Diner inclusief wijn en water € 57,50 per persoon, excl reserveringskosten van € 0,79 per ticket

Neem plaats aan een van de tafeltjes voor het kapelletje van Winthagen. Hub Fober schreef ooit over deze mooie plek: ‘Doe bis vuur os um noa te kieke, want durch dìch pas wuürt os klaor wie sjnel de daag verstrieke, wie sjoën os welt ins waor.’ Genieten van alles wat het leven zo mooi maakt, een kaarsje in een klein gehucht, een driegangen diner met streekproducten, live-cooking door Chef Henk. Beginnend met een amuse van hammousse en groene asperges van Hoeve Cortenbach. Als voorgerecht romige gerookte forellensoep. Het hoofdgerecht een rouleau van tam gevogelte met witte asperges. Als afsluiter een fruitig dessert van de kersen van Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens en natuurlijk Henk’s kokosmakronen. Als finishing touch bijpassende wijnen van Landgoed Overst.

Laat u aan tafel verrassen door de kleine culturele pareltjes die dit evenement tot een unieke ervaring maken! Met medewerking van onder andere het Muziekkorps van Koninklijke Schutterij St. Sebastianus Voerendaal.

Parkeren kan op de door de verkeersregelaars aangegeven plekken, maar kom vooral te voet of op de fiets. Houd bij slecht weer je email en social media in de gaten voor een alternatieve locatie.

info@zomerfestivalvoerendaal.nl

www.zomerfestivalvoerendaal.nl

KvK 86325345