Opening ‘Geuldal’ van Claudia Volders
Lubosch Land • Ransdalerstraat 28 Ransdaal
12.00 - 12.30 uur
entree gratis

Op zaterdag 3 juni de opening plaats van ‘Geuldal’ van Claudia Volders. In de binnenruimte van de voormalige koeienstal ligt een rond schilderij waar het ‘Geuldal‘ het thema is. Als slachtoffer met haar gezin van de overstroming van de Geul in juli 2021, maakte zij dit werk om trauma om te zetten in kracht. Dit proces is nog steeds gaande en daarom zal dit werk in wording blijven, als symbool voor het altijd bewegende water. Dat wil dus zeggen, dat aan het einde van de zomer (eind augustus) het werk veranderd is ten opzichte van het begin. Tijdens deze opening zal ze uitleg geven en een performance doen over dit proces. Parkeren kan bij Lubosch Land of in de wijk, maar kom vooral te voet of op de fiets.

DONDERDAG 15 JUNI
VRIJDAG 23 JUNI
DINSDAG 4 JULI
Mee-werkdagen ‘Geuldal’
Lubosch Land • Ransdalerstraat 28 • Ransdaal • 11.00 – 16.00 uur • € 35 per persoon per mee-werkdag, incl gezonde lunch van Lubosch Land en drinken hele dag, excl reserveringskosten van € 0,79 per ticket

Tijdens de genoemde data zal Claudia aanwezig zijn op Lubosch Land om verder te werken aan ‘Geuldal’. Als je wilt meewerken kan dat, graag zelfs. Het gaat om de co-creatie. Het is onder andere de bedoeling om teksten die geschreven zijn over ‘Bescheidenheid’ over te schrijven en om delen in te kleuren. Dit is toegankelijk voor iedereen, met en zonder kunst-ervaring, jong en oud. Het is een mooie manier om via de kunst in contact te komen met het bewustzijn van onze naaste natuur. Claudia neemt je mee in het verhaal, inspiratie en proces van haar werk. Mee-werkdagen: donderdag 15 juni, vrijdag 23 juni of dinsdag 4 juli, 11.00 – 16.00 uur. Reserveer je ticket via https://tinyurl.com/geuldal23. Powered by Compo Ticketing. Parkeren kan bij Lubosch Land, maar kom vooral te voet of op de fiets.

info@zomerfestivalvoerendaal.nl

www.zomerfestivalvoerendaal.nl

KvK 86325345