Kinder- en familievoorstelling BOOMWHAKALAA!!
Rustpunt Haoverweëgs • Bergseweg 75 • Voerendaal
15.30 uur
Entree gratis • voor de voorstelling is reserveren niet nodig

Dit evenement wordt in verband met de slechte weersomstandigheden verplaatst naar MFC De Auw Sjoeël (Oude Schoolstraat 33, Ubachsberg).

BOOMWHAKALAA!! Drumdrumdrum is een vrolijk spektakel voor jong (6+) en oud, met trommels en ritmes van over de hele wereld. De voorstelling zit vol sketches en Caribische liedjes waarbij het onmogelijk is om stil te zitten. De groep van de Curaçaose percussionist Roël Calister gebruikt bekende en minder bekende instrumenten zoals de kachu, de tambu en het speciaal voor deze voorstelling gemaakte BoomInstrument, ook wel Boomophone genoemd! Iedereen mag meedoen met de ‘boomwhackers’, kleurrijke plastic buizen waarmee je muziek kan maken. Het concert is een ware percussie-explosie met ongekende klankkleuren en meezingliedjes voor iedereen. Voor je het weet heb je zelf een boomwhacker in de hand en doe je mee met de muzikanten van BOOMWHAKALAA!! Neem je eigen stoel of dekentje mee om lekker in het gras te zitten. Voor de voorstelling is reserveren niet nodig

Geniet op het terras van Haoverweëgs van de bijpassende speciale ijscoupe met gegrilde ananas of bestel de ijstapas, met diverse bollen ijs en dips. Zeker zijn van een plek op het terras? Reserveer via sibylleroijen@hotmail.com of via Facebook. Parkeren kan op de wei en de parkeerplaats van Rustpunt Haoverweëgs, maar kom vooral te voet of op de fiets. In het geval van aanhoudende regen wordt het evenement verplaatst naar MFC De Auw Sjoeël (Oude Schoolstraat 33, Ubachsberg). 

info@zomerfestivalvoerendaal.nl

www.zomerfestivalvoerendaal.nl

KvK 86325345