IVN Familiewandeling in het Land van Kalk
Start- en eindpunt Herberg de Bernardushoeve • Mingersborg 20-22 • Ubachsberg
Starten tussen 13.00 en 15.00 uur
De wandeling is gratis, reserveren niet nodig. Ontbijt/lunch buffet tussen 11.00 - 13.00 uur bij de Bernardushoeve voor € 12,50 per persoon of de knapzak voor onderweg (water, fruit, belegde broodjes) van € 10,00 per persoon

Eerste Pinksterdag

Een wandeling van ca. 5 km (niet toegankelijk voor kinderwagens en rolstoel) voor jong en oud in het Land van Kalk, omgeving Ubachsberg. IVN Voerendaal heet je welkom bij de Bernardushoeve en stuurt je met de nodige uitleg en een routebeschrijving op pad, aangevuld met de Land van Kalk minigids! Vervolgens volg je op eigen gelegenheid de speciaal uitgezette route met de prachtigste vergezichten. Vergeet niet af en toe achterom te kijken! Onderweg verrassingen zoals jeu de boules op het strand van Ubachsberg, meer informatie over de drie eilandjes van Ubachsberg, uilenballen pluizen, een fotopuzzelrebus, landschap tekenen en gedichten van dorpsdichter Peter Crombach. Maak kennis met de Land van Kalk ondernemers Kunradersteengroeve en Heuvel Angus in samenwerking met Mannen achter de pannen. Jeugdige wandelaars, neem een tasje mee zodat je onderweg spulletjes kunt verzamelen om aan het einde van de wandeling je eigen natuurkunstwerk te maken. Deelname is op eigen risico. Parkeren kan bij de Bernardushoeve en in Ubachsberg, maar kom vooral op de fiets of te voet, want de plekken zijn beperkt. Bij aanhoudende regen wordt het evenement afgelast.

De wandeling is gratis, reserveren niet nodig. Als extra optie bij deze wandeling kun je op inschrijving gebruik maken van het ontbijt/lunch buffet tussen 11.00 – 13.00 uur bij de Bernardushoeve voor € 12,50 per persoon inclusief koffie/thee/jus d’orange of bestel de knapzak voor onderweg (water, fruit, belegde broodjes) van € 10,00 per persoon. Beiden excl reserveringskosten van € 0,79 per ticket.

In geval van aanhoudende regen en aflassing van de wandeling, worden deze reserveringen niet geannuleerd en kun je alsnog van het ontbijt/lunch en/of de knapzak genieten.

Maak jij de mooiste foto van dit evenement? Stuur je inzending naar info@zomerfestivalvoerendaal.nl. We delen de foto’s op social media, op zondag 12 juni maken we de winnaar bekend.

info@zomerfestivalvoerendaal.nl

www.zomerfestivalvoerendaal.nl

KvK 86325345