IBA podcasts Zorghuis Onze Lieve Vrouw
Onze Lieve Vrouweplein 51 • Voerendaal
15.00 - 16.30 uur
Entree gratis, reservering verplicht, reserveringskosten van € 0,79 per ticket

Op zaterdag 4 juni opent Delphinium haar deuren voor een klein publiek. De voormalige kerk van Kunrade, inmiddels het Zorghuis Onze Lieve Vrouw, is een van de IBA Parkstad projecten binnen Voerendaal en onderging een bijzondere transformatie ter behoud van het gebouw. Een plek waar kinderen zijn gedoopt, mensen zijn gehuwd en overledenen zijn herdacht. Een plek waar iedereen zichzelf mocht zijn en welkom was. Een plek van ontmoeting, van warme zorg, van geborgenheid en waar altijd een luisterend oor, ondersteuning en begeleiding aanwezig was. Met en in deze gedachte zet Delphinium het werk binnen Zorghuis Onze Lieve Vrouw voort voor de huidige bewoners.

Beluister in de vorm van vier podcasts de ervaringen vanuit verschillende perspectieven: de kerk, het zorghuis en IBA. Het bord met links naar deze unieke gesprekken wordt tijdens deze middag feestelijk onthuld en we laten je uiteraard als eerste ervaren hoe het was, hoe het proces ging en hoe het nu is. Een wandeling door de tijd middels een rondleiding door het zorghuis. Neem plaats in de kapel, voel je even een bewoner en wandel door de tuin.

Dit evenement wordt opgeluisterd door een concert van het Seniorenorkest en aangekleed met hapjes van Land van Kalk ondernemer Bij PAULS.

info@zomerfestivalvoerendaal.nl

www.zomerfestivalvoerendaal.nl

KvK 86325345