Fotoworkshop natuurfotograaf Peter Lambrichs incl lunch
Splitsing Kunderberg - Klein Weegske - Kersboomkensweg • Voerendaal
10.00 - 16.00 uur
€ 41,25 per persoon incl workshop en lunch, excl reserveringskosten van € 0,79 per ticket

In verband met de weersverwachting start de workshop een uurtje later, om 11.00 uur

Onder leiding van de Voerendaalse natuurfotograaf Peter Lambrichs struin je door natuurgebied Kunderberg, op zoek naar het beste plaatje van de op dat moment bloeiende orchideeën en maakt daar kennis met het fotograferen in/van de natuur. Tijdens de workshop zal aandacht worden besteed aan beeldopbouw, het creatief inzetten van het aanwezige licht, de rol van de achtergrond in een beeld en het bewust toepassen van onscherpte/scherpte. Je zult in de praktijk ervaren dat fotografie meer is dan het maken van een technisch goede foto van een aansprekend onderwerp. Om deel te nemen is geen uitgebreide ervaring nodig. Wel moet je natuurlijk je eigen spiegelreflexcamera of systeemcamera meenemen. Eenmaal ingeschreven ontvang je voorafgaand aan de workshop per e-mail een overzicht van de spullen die je, indien beschikbaar, mee dient te nemen. Maximaal 10 deelnemers.

De workshop wordt aangekleed met een lunch verzorgd door Slagerij Catering van der Poel, bestaande uit soep, heerlijke broodjes, koffie/thee en appelsap uit de regio.

In het geval van aanhoudende regen wordt het evenement afgelast of verzet. Parkeren kan op de Vrenkeweg of aan het begin van de Kunderberg vanaf autoweg A79, daarna is het nog een stukje lopen, dus kom vooral met de fiets of te voet of laat je afzetten. 

info@zomerfestivalvoerendaal.nl

www.zomerfestivalvoerendaal.nl

KvK 86325345