(Elektrische) fietstocht ‘Ontdek de Leisure Lane’ met de WoW groep
Start- en eindpunt: natuurtransferium Kunradersteengroeve • Bergseweg 30 • Voerendaal
9.30 - 15.30 uur
Fietstocht incl lunch € 14,50 per persoon excl drank, excl reserveringskosten van € 0,79 per ticket

Dit evenement is uitverkocht

Onder begeleiding van de leden van de WoW-groep (Wandelen Op Woensdag, uit Ubachsberg) nodigen we je uit voor een fietstocht van 50 km, bij voorkeur met een elektrische fiets. Tijdens de tocht volgen we delen van de Leisure Lane, net buiten Voerendaal. De in de steigers staande Leisure Lane zal in de toekomst door de gemeenten Beekdaelen, Heerlen, Brunssum, Landgraaf, Kerkrade en Simpelveld lopen en een toeristische route vormen vanaf Schinnen tot aan het spooremplacement in Simpelveld, met als doel het landschap en de cultuur te beleven. Het voert je langs het unieke landschap van Parkstad en toont de verschillende tijdperken die deze regio tekenen. Van Romeinse tijd tot de mijnen, van delfstofwinning tot recreatie en groene parken.

Van 12.30 – 13.30 uur geniet je van een lunch bij Brasserie Nieuw Ehrenstein in Kerkrade, bestaande uit een 12-uurtje met soep, belegd oerbrood, kroketje en een gebakken eitje. De lunch is exclusief drank, deze dien je ter plekke af te rekenen. Wil je deze prachtige route fietsen, maar beschik je niet over de juiste fiets? Huur dan een E-bike bij Roger Flucken Fietsspecialist Voerendaal via 045 5355323 en fiets op je gemak door het Zuid-Limburgse land.

Deelnemers fietsen op eigen risico. Parkeren kan bij het transferium. Bij aanhoudende regen wordt het evenement afgelast. 

info@zomerfestivalvoerendaal.nl

www.zomerfestivalvoerendaal.nl

KvK 86325345