Buitenbios Le fabuleux destin d’Amélie Poulain
Hoek Korenweg/Kolmonderweg • Voerendaal
wei open 19.30 uur • aanvang film 20.30 uur
Film inclusief snacks & drinks € 18,50 per persoon, excl reserveringskosten van € 0,79 per ticket

Dit evenement wordt in verband met de slechte weersverwachting van woensdag 8 juni verplaatst naar woensdag 15 juni, same place, same time!

Deze editie van het Zomerfestival geen drive-in, maar een buitenbios. Neem je deken, stoel, kleed, strandstoel, krukje, tuinstoel of kussentje mee en kom genieten van de zomerse Franse film Le fabuleux destin d’Amélie Poulain (Jean-Pierre Jeunet). De film vierde afgelopen jaar haar 20-jarige verjaardag, maar kijkend naar het grote scherm, liggend in een wei op een zomerse avond, maakt dat je vast nog wel een keer op herhaling wilt of je voor het eerst laat betoveren. Amélie is op zoek naar liefde, en de zin van het bestaan. Ze is een serveerster in het centrum van Montmartre, waar ze contact heeft met haar buren en klanten, alsmede met een mysterieuze foto-verzamelaar. Langzaam realiseert Amélie zich dat de weg naar geluk zich niet vanzelf zal openbaren, maar dat ze hier initiatief voor zal moeten tonen. Zij treft haar geluk door zich in te spannen voor het geluk van anderen. De buitenbios is een samenwerking tussen Zomerfestival Voerendaal en Filmhuis De Spiegel Heerlen. Boerderijwinkel Gebr. Spee zorgt per persoon voor een snackpakketje met hartige en zoete versnaperingen en een blikje fris.

Parkeren kan op de parkeerplaats van RKSVB Ubachsberg (Kerkstraat 2B), vanuit daar loop je verder, maar kom vooral te voet of op de fiets. Bij aanhoudende regen wordt het evenement verzet.

info@zomerfestivalvoerendaal.nl

www.zomerfestivalvoerendaal.nl

KvK 86325345